We build
Mind. Creativity. the Future.

Trajnojme dhe Ndertojme IDE

TRAJNIME & ÇERTIFIKIME

Qender e Licensuar per Trajnime dhe Certifikime ne fushen e Teknologjise

Sherbime

LINK ofron te gjithe sherbimet IT & Programimi

Zhvillim projektesh

Realizojme cdo projekt qe ka lidhje ne fushen e Teknologjise. Deri ne projektet Industriale ne Robotizimin e Industrise.

LINK - Center of Technology

Nga Shtatori 2016

+
Trajnime
+
Kursant te Çertifikuar
+
Projekte te Zhvilluara

LINK - CENTER OF TECHNOLOGY

TRAJNIME & ÇERTIFIKIME

Që prej shtatorit 2016 LINK operon në fushën e Trajnimeve në fushën e Teknologjise si:

Programim [C++, JAVA, PYTHON, ASP.NET, Android & iOS Development, WEB Development etj [

Teknik Kompjuteri & IT, Administrim Rrjeti, Specialist Celularesh etj.

Diagonal PIXEL

Zhvillim projektesh

Diagonal PIXEL eshte nje Studio projektesh qe i ka fillesat ne Mars 2017 kryesisht e fokusuar ne fushen e Programimit. Ndertim Arkitekture & Realizim Projektesh si: WEB, APPS, Platforma etj.

LINK - it solution

shërbime teknike it

LINK ne Mars 2019 vjen me nje sherbim mjaft profesional pas nje eksperience 3 vjecare ne trajnimin dhe Çertifikimin e qindra personave tashme ka ndertuar nje ekip profesionistesh per mbulimin e disa sherbimeve IT per biznesin si: Support Teknik IT (InSide & OutSide), Internet Services Provider - ISP, Projektim dhe Zbatim Rrjetesh Kompjuterike etj.

Rreth nesh

shumë shkurt

LINK u themeluar nga Edmond Liçaj pas nje eksperience 10 vjeçare ne IT. 

Tre jane pikat kryesore: Trajnimi, Sherbimi dhe Kenaqesia e dy te parave.

Pse LINK?

Sepse synojme te jemi nje lidhje ndermjet dijes dhe tregut te punes. Ajo cka posedojme ne mendjen tone nese nuk e ndajme me te tjeret nuk ja dime vleren dhe sdo ja marrim kurre kenaqesine.

LINK synon te jete vertet LINK-u i duhur per ty.

Stafi 

Kush Jemi

Ka perfunduar Studimet Inxhinieri Kompjuterike, me nje eksperience +10 vjeçare ne fushen e Teknologjise se Informacionit. Themelues i disa nismave inovative dhe projekte te ndryshme ne fushen e Teknologjise. Aktiv ne fushen e Biznesit dhe Organizata kryesisht me tematike Sigurine dhe privatesine e Informacionit.
Ka perfuduar studimet Software Engineering, me eksperiende disavjecare ne Programim, Kryesisht JAVA, PHP, WEB Programming etj. Aktiv ne Projekte inovatime, krijues i disa APPS kryeisht sherbime Biznesi. Si dhe aktiv ne organizata ne fushen e Teknologjise ne Siguri Informacioni.

Brolin DAKOLI
Graphic Designer

Ka perfunduar studimet Grafik dhe Multimedia. Themelues i disa projekteve me tematik edukuese dhe me nje eksperience ne mesimdhenie si dhe eksperience +5 vjecare si Graphic Designer.

Vangjel CANGO
Drejtues Didaktik

Ka perfunduar studimet Inxhinieri Informatike. Me nje eksperience +15 vjecare ne fushen e Teknologjise se Informacionit, si dhe eksperience disavjecare ne mesimdhenie.

Na Kontaktoni

Jeni te Mirepritur ne zyrat tona

  • Rr. kavajes, Mbrapa Policise Bashkiake, Kompleksi DOBI, Kati 2.
  • qendralink@gmail.com
  • +355 67 39 77 111
  • +355 69 97 73 402